CV

Utbildning I kronologisk ordning

  • Högskoleingenjörsutbildning med inriktning datateknik på Kungliga Tekniska Högskolan
  • 3 årig teknisk utbildning på Thorildsplans Gymnasium med inriktning nätverk och programmering

Arbetslivserfarenhet

Voiceprovider
CIO
25 Juli 2022-nu

Delete Sweden
CTO
februari 2019-25 Juli 2022

Chimney
Infrastrukturansvarig
november 2017 – februari 2019

Human IT Consulting
Kunsult
2017
Human IT Resurs är ett IT-konsultbolag vars focus ligger på de anställda. De är just nu i en expansiv fas och har stor bredd på sina uppdrag. Deras affärsidé är att skapa ett värde för kunden. Jag är förnärvarande placerad på SLLIT som Problem Manager och är med i att definiera och skapa problemprocessen. Det är ett utmanande jobb men roligt.

Experis
Konsult
2016 – 2017
Experis är ett dotterbolag till Manpower group. Där jobbade jag som IT-Konsult och var placerad på Nordea Bank. Där jobbade jag som User Administrator. Vi hade i uppgift att hantera användares rättigheter i AD samt ”RACF”, ett IBM stordator system.

EPM Data AB
2014 – 2016
EPM Data är ett hostingföretag för de små och stora företagen. Företaget ligger i framkant på tekniska lösningar för användare och servermiljöer. Under min tid på EPM så har jag fått testa på en rad olika roller så som IT-Tekniker och kundplacerad IT-Konsult. Den sista rollen jag hade på EPM data var servicedeskansvarig, det är en ansvarsfull roll som jag trivdes i.

Egenföretagare Dbonline.se
IT-Konsult
Jag startade företaget i slutet av gymnasiet för att tjäna lite extra pengar under studietiden. Under åren som har gått så har jag fått många varierande typer av arbetsuppgifter. Jag har jobbat som supporttekniker till privatpersoner och företag där jag bl.a. har programmerat hemsidor, konstruerat nätverk, reparerat datorer och satt upp kompletta IT system. Erfarenheten som egenföretagare har stärkt min självständighet men även gynnat en god interaktion med andra människor, då det är viktigt att kunna samarbeta för goda resultat. Min kunskapsbank inom IT har utvecklats med det ansvaret som egenföretagare för med sig. Tack vare jobben jag fick så behövde jag inte ta några studielån.

B Körkort sedan 2012

  • Övriga kvalifikationer
  • Cisco CCNA 1 – 4 certifikat